Can you imagine that?

Some people like to dive right in, can you imagine that?

(Mary Poppins)

Bovenstaande is een regel uit wat nu al mijn favoriete musical aller tijden is: Mary Poppins Returns. De film zit zo vol met al mijn lievelingsdingen – zingen, muziek, magie, positieve zinnetjes, kersenbloesem en Dick van Dyke! – dat het onmogelijk niet mijn favoriete musical kan zijn.

Maar voordat ik afdwaal, deze post gaat niet over musicals maar over in het diepe durven springen.

Want hier ben ik dan. Zonder relevante opleiding maar met veel liefde voor tekenen en schilderen en een handvol kaarten om te verkopen, en hup hier is een website. Maar je moet ergens beginnen, nietwaar?

Zonder website ging het al best leuk met die kaarten, maar ik wil meer kunnen laten zien. En bovendien, visitekaartjes uitdelen zonder dat je mijn werk ergens kunnen vinden gaat ook weinig uithalen.

Dus om te voorkomen dat ik eeuwig zou gaan staan twijfelen langs de kant ben ik er maar ingesprongen. Alstublieft, een website. De visitekaartjes zijn in de maak. Op 3 maart kun je mij en mijn kaarten vinden in het FEC in Leeuwarden (samen met Jules van Floral Fever)

Off we go…